Geen producten (0)

Over ons

Wij zijn Amke en Lieke, 2 zussen die samen iets unieks op wilde zetten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het idee ‘Thuis bij de Toffe Tantes’ is ontstaan doordat onze ouders al ons gehele leven in de zorg werken. We zijn er mee opgegroeid. Zij hebben een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking het zogenoemde ‘Thomashuis’ in Helmond.

Zo wilden wij ook graag iets kunnen betekenen voor deze mensen. Daarnaast wilde we ook iets erbij doen waar we al heel lang van hebben gedroomd, een eigen winkel. Zo is Thuis bij de Toffe Tantes ontstaan. Een winkel waar mensen met een verstandelijke beperking werken en waarin het contact met de klanten centraal staat. Deze mensen maken producten en verkopen deze. Deze producten zijn uniek omdat ze maar 1 keer gemaakt kunnen worden op een bepaalde manier. Het blijft namelijk uniek en altijd anders.

Daarnaast hebben we een groot assortiment aan woonaccessoires van o.a. de merken Riverdale en Bridge water, modeaccessoires en babyartikelen van o.a. Koeka en Bambam. Hier hebben we voor gekozen om een groter publiek te trekken. Zodat onze deelnemers meer contact krijgen met onze klanten in de winkel.

Wij hopen u graag een keer te mogen verwelkomen in onze winkel!

Groetjes,

Amke en Lieke